Een compleet pakket producten en diensten.

IT Visie is compact en flexibel. Maar doet geen concessies aan kwaliteit. We hebben daarom alleen maar A-merken in ons pakket hard- en software. Denk daarbij aan onder meer Hewlett Packard, Microsoft, Novell, Vmware en Cisco.

  
Voor de installatie, het onderhoud en beheer van netwerken beschikken we over ervaren en gecertificeerde netwerkspecialisten die zich bewezen hebben in de automatiseringswereld. Met betrekking tot de installatie van netwerkbekabelingen of telefonie binnen uw organisatie werken wij samen met ervaren partijen die zich ieder op hun vakgebied ruimschoots hebben bewezen. Voor ieder project stellen we een team van specialisten samen met ervaring op uw vakgebied. Zo bent u verzekerd van een informatiseringsysteem dat doet waarvoor u het heeft aangeschaft.

Vanzelfsprekend is IT Visie compleet op de hoogte van alle ontwikkelingen in de Informatietechnologie. Of het nu gaat over inter-, intra- of extranet, of het nu gaat om Voice over IP, of toepassing van ge´ntegreerde communicatietechnieken, bij
IT Visie krijgt u de antwoorden die u zoekt.